home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
  • Zo 20 Jan 10:00 - Diensten >>>
aankondiging
Protestantse Gemeente Voorburg

Voorburg-Halle

voorburghalle d gr
 
Gemeentecontact Voorburg - Halle 
 

Contactpersonen:
Arjen van Aalst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Judy van Engeldorp, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van vrijdagavond 25 mei tot maandagmorgen 28 mei 2018 zijn vrienden uit de Marktkirche Gemeinde te Halle (voormalig Oost-Duitsland) te gast in Voorburg. Zij worden dan ontvangen in de Oude Kerk. De groep die met hen optrekt komt uit beide protestantse wijkgemeenten van Voorburg. Wie wil meedenken over en meedoen met het programma voor dat weekend? Of een gast te logeren hebben? Wij ervaren deze vriendschapsband als verrijkend.

 

marktkirche

Een niet te missen ervaring!

Onze ervaring is, dat zo’n weekend verdiepend en verrijkend werkt.
Veel mensen uit Voorburg hebben in de loop der jaren deelgenomen aan de ontmoetingen en dat als heel inspirerend ervaren. De vriendschap en de hartelijkheid in de ontmoetingen was voor veel mensen belangrijk.
Laat de taal geen barrière zijn. Gebleken is telkens dat beheersing van het Duits niet noodzakelijk is. Daarom nodigen wij u/jou van harte uit om het hele programma of een deel ervan mee te maken.
 
 
 

De Marktkirche van Halle
 
*) Wij doen een beroep op u om u op te geven als gastadres. Ook daarvoor geldt: laat taal geen hindernis zijn, gastvrijheid is verrijkend, ook zonder kennis van de Duitse taal. Ook mensen die nog nooit gasten uit Halle te logeren hadden worden nadrukkelijk gevraagd om hun deur open te stellen.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">