home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
  • Zo 18 Feb 10:00 - Diensten >>>
aankondiging
Protestantse Gemeente Voorburg

activiteiten maart april 2018

                      Pelikaanactiviteiten

Deze activiteiten gaan onverminderd voort. De verkoop tijdens Lichtjesavond was een succes en bracht kleine € 1.700,- voor de restauratie op. Het Blazersensemble Windkracht 10 gaf op zaterdag 20 januari een mooi benefietconcert, wat zo´n € 700,- opleverde. De wijzer, die de stand van de opbrengsten en toegezegde subsidies aangeeft, staat op ongeveer € 270.000,-

In maart zal de derde teken- en schilderworkshop gegeven worden door Loes Wiersma bij Brugman. De oude leien van de toren zullen te koop aangeboden worden. Nog meer activiteiten ter ondersteuning van de torenrestauratie vindt u op de achterzijde van deze nieuwsbrief.

-      Dinsdag 6 maart, Pelikaanlezing, aanvang 20:00 uur (datum gewijzigd!)

                Teun Koek, project manager, vertelt over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de `Mall of The Netherlands´

-      Donderdag 15 maart, Kerktoren-diner, aanvang 18:00 uur

Georganiseerd door Els Beimers en Hannie Keijzer. U gaat in kleine groepjes naar een gastadres voor een drankje en voorgerecht en om 19:30 uur verwacht een ander gastgezin u voor het hoofd- en nagerecht. Opgeven via flapover in de Voorhof. Eventueel vervoer wordt geregeld.

-      Zaterdag 14 april, Kinderkledingbeurs in de Voorhof

Georganiseerd door Adriënne van Mourik, Annette Koene, Erna Arons en Margriet Zuidgeest. U wordt uitgenodigd om hele en schone kinderkleding bij Adriënne of Erna in te leveren. Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070-3206557. Vind je het leuk om te helpen bij de Kinderkledingbeurs? Geef je dan op bij één van de dames.

-      Donderdag 19 april, Pelikaanlezing, aanvang 20:00 uur

Thomas van Sloten, internist i.o. en epidemioloog doet een onderzoek naar de schade aan kleine bloedvaten en het effect op het lichaam, in het bijzonder de hersenen. Vandaar de titel: ‘Kleine bloedvaten, grote impact’.