home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
  • Zo 18 Aug 10:00 - Diensten >>>
aankondiging
Protestantse Gemeente Voorburg

Zomerkamp Voorburg (GHZV)

 logo_ghzv.png

 Het is 1982. In een kamphuis in Lemele vindt het eerste GHZV plaats. Nu, zevenenrendertig jaar later, bestaat het kamp nog steeds. Het Gereformeerd Hervormd Zomerkamp Voorburg wordt georganiseerd vanuit de verschillende kerken in Voorburg. De naam hebben we gehouden, want na al die jaren is het GHZV een begrip in Voorburg en omstreken, tegenwoordig zijn we onderdeel van de Protestantse Gemeente Voorburg.

De leiding van het GHZV is in handen van twintig enthousiaste vrijwilligers, waarvan het merendeel zelf als kind is mee geweest. Er is zelfs een aantal leiding dat in de voetsporen van hun ouders treedt. Met z'n allen geven zij leiding aan ongeveer tachtig kinderen, verdeeld over de junioren (8 t/m 12 jaar) en senioren (13 t/m 17 jaar). Deze twee groepen hebben hun eigen programma, maar natuurlijk komen ze elkaar wel tegen bij bijvoorbeeld de maaltijden en de gezamenlijke sportdag.

Tijdens de kampweek wordt er aandacht besteed aan een verhaal uit de Bijbel. Op zondag hebben we een gezamenlijke kampdienst, alle andere dagen geven de junioren en senioren een eigen invulling aan het thema van het Bijbelverhaal.

Elk jaar in de vijfde week van de zomervakantie genieten de kinderen van een week vol sport, spelletjes en spannende activiteiten. In deze week worden hechte vriendschappen gesloten en bijzondere momenten gedeeld.

Dit jaar is het in de week van 17 t/m 24 augustus 2019.

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website: www.ghzv.nl

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Irene Fahner voor de junioren (06-48315270) en
Karin Fahner voor de senioren (06-23384807).