home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
  • Zo 07 Apr 10:00 - Diensten >>>
aankondiging
Protestantse Gemeente Voorburg

Lancering overkoepelende website

De officiële lancering van de heeft plaatsgevonden!
Ga naar  www.protestantsegemeentevoorburg.nl en neem een kijkje op de nieuwe overkoepelende website van Protestantse Gemeente Voorburg.

Lancering vond plaats op zondag 16 november in alle 4 kerken
Deze nieuwe overkoepelende wegwijzer naar de vier wijkkerken: Fonteinkerk, Koningkerk, Opstandingskerk en Oude Kerk is hiermee een feit geworden. De website is bedoeld voor iedereen die snel en efficiënt informatie wil inwinnen over de activiteiten van onze gemeente. Iedereen die op het web zoekt met de trefwoorden kerk en Voorburg komt automatisch op de site terecht, van waaruit de bezoeker direct toegang krijgt tot de vier kerken.webportalonline

Elke wijkkerk houdt haar eigen website als informatiebron.

Met mooie beelden en panoramafoto´s van de kerken en up-to-date informatie zal iedereen snel kunnen vinden wat onze gemeente te bieden/melden heeft. Ook kan men er terecht met vragen. De website is een initiatief van werkgroep communicatie, waarin alle vier kerken zijn vertegenwoordigd. Het Voorburgse bureau Codewerk voor webontwikkeling en webdesign heeft in opdracht van en in samenwerking met de werkgroep een professionele site ontwikkeld, die nu drie jaar na de fusie (november 2005) van de Protestantse Gemeente Voorburg wordt gelanceerd. We hopen hiermee weer een stap verder te hebben gezet om als één protestantse gemeente in Voorburg naar buiten te treden en de bereikbaarheid te vergroten.

Namens de webportalcommissie, Els Beimers-Jürgens (Oude Kerk)