home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
  • Zo 18 Aug 10:00 - Diensten >>>
aankondiging
Protestantse Gemeente Voorburg

Lunchgroep 20+

Leiding: ds. Giel Schormans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Info en opgave: Dirma Redelijkheid, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een keer per maand na de zondagse dienst lunchen we samen en gaan daarna in gesprek over geloof (en twijfel), over doen en laten, over het leven met God en met elkaar. We doen dat aan de hand van een bijbelgedeelte of een artikel. Dit jaar lezen we korte artikelen uit het boek: ‘Hoe zullen we leven, christelijke kijk op actuele thema’s. Samuel Wells benadert uitdagende vragen in het licht van christelijke hoop en wijsheid in dit opvallende en bijzonder wijze boek dat een verbinding legt tussen de theologie en ons menselijke bestaan in een lijdende wereld. Een bestaan dat gedragen wordt door God.
In drie rubrieken, de wereld, het menselijk zijn en onze sterfelijkheid, behandelt hij een veelheid van onderwerpen, zoals religieus extremisme, migratie, milieu en sociale media.

Waar en wanneer?
Locatie: de Voorhof bij de Oude Kerk
Tijd: zondag 12:00-13:30 uur
Data: 7 oktober, 4 november, 9 december, 20 januari, 3 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei en 16 juni