home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
  • Zo 18 Aug 10:00 - Diensten >>>
aankondiging
Protestantse Gemeente Voorburg

Mensen gevraagd

Talenten gevraagd!

Onze Martini-wijkgemeente is een bloeiende gemeente. Om dat op peil te houden zijn we op zoek naar mensen die een taak(je) op zich willen nemen. Sommige zijn praktisch, andere meer organisatorisch, sommige kunnen thuis vanachter de computer worden gedaan. Voor alle vacatures geldt natuurlijk m/v.

We zijn heel blij met al die mensen die zich op startzondag 2018  hebben opgegeven voor de verschillende taken! Misschien hebt u/jij ook tijd en talent om in te zetten? Vandaag (14 oktober  2018) brengen we de volgende twee dringende vacatures onder de aandacht:

Chauffeurs voor de autodienst

Oproep voor nieuwe chauffeurs!
Wegens ziekte zijn er mensen uitgevallen. Wilt u zondags een paar gemeenteleden ophalen voor de kerk? Heel graag, opgeven bij Jaap Geluk. Of mail naar Melinda: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beameraars

Gemiddeld 1x per maand dienst. Weinig computer kennis nodig. Men moet alleen de presentatie die via de mail wordt toegestuurd op een stick zetten en dan op de pc in de kerk. Met name voor de kerstnachtdiensten wordt dringend iemand gezocht. Info bij Els Beimers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hulp bij tienercatechese

Voor de oudste catechisanten (3e en 4e klas middelbare school) zoeken we een gesprekspartner, die de tweede helft van elke catechese met een klein groepje in gesprek wil gaan over het onderwerp van de avond. Een handleiding en gespreksvragen zijn aanwezig. Heb je tijd op maandagavond van 19-20.30 (tweewekelijks), hart voor jongeren en de bereidheid om met hen op te trekken op hun geloofsweg? Meld je of vraag meer info bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verder zoeken we nog:

Kerkrentmeester Beheer

Ons prachtige kerkgebouw willen we in goede staat houden en beschikbaar houden voor verhuur. Als lid van de kerkenraad bent u/jij verantwoordelijk voor: beheer van het kerkgebouw (contactpersoon voor mensen die de kerk willen huren, beheer van de verhuuragenda en aansturing van en overleg met de kosters). Voor meer informatie: Dirma Redelijkheid ( 06-17042180)

Jeugdouderling 

Op het gebied van kinderen en tieners is er van alles gaande in de Martini Wijkgemeente. Er is veel talent en enthousiasme, zowel bij kinderen als bij de jeugdleiders. Met als overkoepelende visie, dat we in onze gemeente kinderen en jongeren een plaats willen bieden waar ze kunnen groeien in hun leven met God, met elkaar, en waar ze kunnen ontdekken waar hun taak in de wereld ligt. Van de jeugdouderling  verwachten we: coördinatie, inbrengen van het perspectief van jeugd in de kerkenraad, visie ontwikkelen samen met predikant en jeugdwerkers.

Voor meer informatie: ds. Leneke Marchand (070-7520363)

Beheerder van de nieuwe website.

Er wordt druk gewerkt aan het ontwerpen van een nieuwe website. Samen met een ander gemeentelid de website up-to-date houden (plaatsen van nieuws en foto’s etc.) en licht technisch onderhoud (professionele ondersteuning desgewenst inroepbaar).

Profiel: u vindt het leuk om het visitekaartje van onze gemeente zo goed mogelijk bij te houden. U selecteert uit de kerkbladen wat leuk en geschikt is om te plaatsen, en ook foto’s plaatst u zo nu en dan. U bent geen volstrekte digibeet, maar hoeft ook beslist geen computerkenner te zijn.

Voor meer informatie: Els Beimers (06 15 67 22 33)

helpers_1.jpg

Klusteam

Het klusteam is beschikbaar voor klein onderhoud en reparaties van onze gebouwen (Kerkgebouw en de Voorhof, pastorie). Profiel: u vindt het leuk om uw handen te gebruiken.Voor meer informatie en opgave: Ronald Schippers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BHV/EHBO

Iedere organisatie is verplicht om ‘bedrijfshulpverlening’ te organiseren zodat bij gevaarlijke situaties letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk wordt voorkomen. Misschien hebt u voor uw werk een cursus BHV (bedrijfshulpverlening)gevolgd. Wij zoeken gemeenteleden die zich als BHVer (incidenteel, in aanvulling op onze bestaande BHV’ers) in zouden willen zetten voor samenkomsten in de Oude Kerk. Daarbij valt te denken aan concerten, grote bijeenkomsten, Pelikaanlezingen e.d. Opgave bij: Dirma Redelijkheid

Is geen van bovengenoemde vacatures op uw lijf geschreven, dan is er wellicht een ander talent dat u wilt inzetten voor onze gemeente, of een taak (praktisch, bezoekwerk, diaconaal werk of iets anders) die u wel wilt vervullen. Dat kunt u hier aangeven en dat in de een van de collectezakken deponeren.

Naam ..........

Mijn talent.....

Ik ben te bereiken via.........

Namens de kerkenraad, Dirma Redelijkheid (voorzitter)

 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.